Sperrtopf Antennes te koop

zondag 28 november 2010

Aangekomen in Mesa!

Na een lange reis van Schiphol naar Phoenix via een overstap in Washington DC, zijn we dan toch eindelijk aangekomen in het altijd zonnige Arizona. Nouja, gisteravond toen we vlogen was het over heel Amerika helder. Mooi om al die steden 100'den km's verderop te zien liggen. Toen we vanmorgen opstonden echter was het grijs, bewolkt en koud! Het heeft zelfs even geregent... Gelukkig worden de komende dagen weer gewoon zonnig als vanouds :P

Gisteravond waren we om een uur of 9 's avonds lokale tijd (5 uur 's morgens NL tijd) geland in Phoenix. We werden daar opgehaald door 2 busjes van CAE. Busjes... Plaats voor 13 personen. De ene bus vervoerden de groep van 12, de andere alle koffers.
Half uurtje later waren we bij de appartementen in Mesa, ff gauw de spullen gedropt en daarna door naar een een of andere hamburgertent om even gauw wat te eten. Daarna nog ff snel langs de Walmart om in ieder geval wat boodschappen voor de ochtend te halen. Wel slecht geslapen, harde matrassen!

Zit nu op een tijdelijk internet adresje. We moeten dat maandag en de rest van de week nog even regelen. Vanmiddag nog even een auto bekijken en naar de Walmart voor wat meer boodschappen. Er komt snel een nieuwe update!

To be continued.....

 Even in de cockpit van de 777 op Washington Dulles!

4 opmerkingen:

  1. Veel succes alvast met de eerste beslommeringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen hoe het gaat! Jammer dat het weer niet zo goed was.. Maar goed, nu is de overgang in ieder geval niet al te groot ;) Het is koud hier!!!
    Veel succes met het regelen van internet en een auto!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. laat de verhalen maar komen!
    Veel succes met groundschool, het gaat pijn doen ;P

    Ray

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dude kei veel plezier, vergeet niet om naar Sedona en Payson te vliegen. Beide kei goede eettenten op het veld. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen