Sperrtopf Antennes te koop

zondag 6 februari 2011

Een na laatste solo

Vandaag de voorlopig een na laatste solo gedaan. 1,5 uur solo de south-east practice area in. Weer wat steep turns, slow flight en stalls gedaan. Daarna naar Gateway om wat landingen te doen. Wat short field, flapless en normale landingen. Vind de flapless landingen nog altijd het prettigst. Geen idee waarom. M'n instructeur zei laatst dat ik de eerste en enige ben die flapless prefereert. Haha... Verder eigenlijk niet heel erg veel te melden. 1,5 uur gevlogen en 8 landingen gemaakt. Brengt m'n totaal nu op 170 landingen met 64,5 uur.

Morgen de herkansing van zaterdag. De officiele 300nm. Hopelijk gust het nu niet op Lake Havasu. Heb dezelfde route opnieuw gepland. Heen en terug via dezelfde route met op de terugweg een landing op Wickenburg;
Ben als het goed is om 9 uur de lucht in om om half 1 weer terug te zijn op Falcon Field. 3,5 uur woestijn kijken :) Als het morgen doorgaat zal dat m'n laatste solo zijn voorlopig. De daaropvolgende solo zal geloof ik een nightsolo zijn op de Diamond DA40 over een paar weken/maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten