Sperrtopf Antennes te koop

zaterdag 9 april 2011

Scottsdale Gun Club

Gisteravond m'n laatste night-dual gedaan. De wind was gisteravond weer behoorlijk krachtig en gusty. Eerst weer de ILS 30C op Gateway gedaan, daarna terug naar Falcon en nog een aantal touch and goes gedaan op het thuisveld. Moet nu alleen nog m'n nacht solo doen. Wordt waarschijnlijk maandag.

Vandaag was het voor de verandering weer eens poepweer. Echte Nederlandse regen. Gelukkig was ik toch vrij want ik heb m'n weekend weer in het weekend. We zijn daarom aangezien een vriend van Giel er is, naar de schietbaan in Scottsdale gegaan! Erg vet! Geschoten met verschillende handvuurwapens zoals de Glock 19 (9mm), W&S .357 Magnum (revolver), Kimber Warrior .45 (groter kaliber, dus wat meer terugslag) en als laatst een XM15 Bushmaster (ook wel AR15 of M15 genoemd):

Amerika is een raar land. Papa komt aanlopen met 2 tassen vol met vuurwapens, van kleine handpistolen tot vol automatische machinegeweren. Ja, ik zei papa, want zoonlief van 7 komt gewoon leuk mee, want ook hij mag zijn eigen pistool een paar keer leegschieten. Amerika is een mooi land, maar de inwoners..... Juist. Maargoed, wel erg vet om eens te doen. Niet te vaak, want het is best wel duur; meneer schiet z'n vol automatische machinegeweer in 6 seconden leeg; een pakje kogels kost al gauw meer dan 20 dollar.

Hier een kort filmpje wat ik even gauw in elkaar heb geflanst:

1 opmerking: