Sperrtopf Antennes te koop

dinsdag 19 april 2011

VOR Casa Grande, VOR Chandler

Vandaag weer om kwart voor 5 opgestaan. Moest weer om half 7 briefen. Dus om half 6 op school. Pff, wel weer even wennen. De laatste paar weken alleen maar in de middag of avond gevlogen.
Om 7 uur zat ik in de kist. Via Chandler naar Stanfield VOR gevlogen. Ondertussen de approach voorbereid en gebriefd. Na een missed approach vlogen we door naar het noord-westen om daar de approach te beginnen voor de VOR op Chandler (nouja, je gebruikt hiervoor de Willie VOR op Gateway). Had deze nog nooit gedaan. Wel weer eens een leukere afwisseling dan 30C @ Gateway :P.
Goed, niet veel over te vertellen eigenlijk. Een touch and go gemaakt op Chandler, en toen door naar Falcon. We hadden nog 0,2 uur over toen we op base hingen, dus ook op Falcon Field nog even een touch and go gemaakt. Na 1,5 uur waren we weer terug.
M'n instructeur gaat nu tot 1 mei op vakantie. Ik zal dus de komende dagen een andere instructeur krijgen. Ben benieuwd wie dat gaat worden. Morgen in ieder geval nog niet. Sta niet op het rooster. Ik ga er van uit dat ik donderdag wel weer vlieg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten