Sperrtopf Antennes te koop

donderdag 13 januari 2011

Bullhead City - Falcon Field

Vandaag eindelijk weer gevlogen na bijna een week stil gezeten te hebben. Eerst was m'n instructeur nogal druk, daarna werd ie ziek, daarna zijn normale 2 vrije dagen, en toen was het donderdag. Jammer, maar weinig aan te doen.
Vandaag stond een dual overland en backseat op de planning. Sharon vloog eerst. Ze vloog ongeveer deze mooie toeristische route, over de bergen noord van Phoenix naar Bullhead City, ongeveer 2 uur verderop:
Sharon's heenreis
Na een korte stop van plaats gewisseld en toen was het mijn beurt om terug te vliegen; van Bullhead naar Lake Havasu naar Avi Suquilla naar Western Sky (privevliegveldje) naar Buckeye, door naar Chandler en nog een laatste 5 minuten naar huis;
Mijn terugweg
Dit was eigenlijk een wat minder toeristische route, heeel erg veel uitgestrekte woestijn. Wel mooi om daar op 7500ft boven te hangen, maar de besneeuwde bergjes in het noorden waren leuker om naar te kijken... Goed dat ik toen achterin zat :) Heb nog wel wat foto's gemaakt. Moet ik morgen maar even uit gaan zoeken.
UPDATE:
Klik hier voor foto's van de cross-country dual naar Bullhead van 13 januari, vanuit achterin de Archer.
Na een 2 uur vliegen en 210nm verder (389km) kwamen we ook weer aan op Falcon. Ging wel weer erg lekker, navigatie klopte weer op de graad en halve minuut nauwkeurig! Zie hier m'n navlog voor de geïnteresseerden:

Voor morgen staat er een solo navigatie van een uurtje op het programma. In een uurtje tijd kun je niet zo veel doen, maar ik probeer er het beste van te maken met een leuk klein navigatievluchtje:
Met de klok mee: Falcon Field - AJ Landfill - Coolidge - Phoenix Regional - Falcon Field
Heb er zin in. Moet om half 8 briefen, dus 8 uur airborne. Ohja, woei! Vrijdag komt eindelijk m'n Nikon D7000!!! Yay!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten