Sperrtopf Antennes te koop

vrijdag 10 december 2010

D5; slow flight, stalls, Casa Grande

Even een wat korter vliegblogje.. Vandaag natuurlijk opnieuw gevlogen. We vliegen hier 5 dagen achter elkaar en daarna 2 vrij. Als we eenmaal solo zijn mogen we 6 dagen achter elkaar vliegen en dan 1 dag rust. Vandaag weer de south east practice area in om slow flight en stalls te oefenen. Ging opnieuw weer erg lekker allemaal. Daarna op Casa Grande geland, daar even wat gedronken en toen vloog Sharon weer terug naar Falcon nadat ze ook haar oefeningen had gedaan. Wel grappig. Toen we op final voor runway 5 zaten op Casa Grande drukte m'n instructeur voor de lol 7 keer snel achter elkaar de zendknop van de radio in. HOPPA alle baanverlichting aan! Ideaal systeem!
Vanmorgen weer erg vroeg op. Om 5 uur ging de wekker weer, om om 7 uur te vliegen. Toen we bij de runup area van 4R aangekomen waren kwam er een call van een emergency aircraft op de radio. Er was een kist met ik geloof elektrische problemen. De brandweer stond zelfs bij de baan te wachten. Gelukkig was de kist nog 5 miles uit en konden we nog net er voor vertrekken. Dat scheelt weer een paar uur wachten mocht er toch iets mis gegaan zijn, aangezien de kleine baan (4L) buiten gebruik is tot en met volgende week. Het viel allemaal nogal mee achteraf geloof ik.

Vanavond een barbecue gehad van Daphne. Zij wordt vanacht 21.
Morgen weer om 9 uur de lucht in. Dus om 8 uur op school. Dit keer een uur circuitjes en touch and goes vliegen op Gateway. Dit is een groot vliegveld met 3 parallelle banen van meer dan 3000m lang. Hier is ook de 787 geweest aan het begin van dit jaar. Heb er zin in!
Net na vertrek vanaf Casa Grande

San Tan mountains noord van Casa Grande

Sharon aan het vliegen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten