Sperrtopf Antennes te koop

woensdag 1 december 2010

Groundschool dag 3

Zo. Vandaag dag 3 gehad van de groundschool. Vanmorgen weer om 9 uur naar school met het busje waarna we van 9 tot half 4 op school hebben gezeten. In de pauze weer bij de Subway geluncht en nog even een nieuwe USB stick gekocht. Vandaag werd het langzaamaan wat serieuzer. Eindelijk waren er boeken! De belangrijkste 2 helaas nog niet; de QRH (Quick Reference Handbook) en de POH van de Piper Archer (Pilot's Operating Handbook). Gelukkig zijn hier wel online versies van te vinden. Hoop dat we volgende week inderdaad kunnen gaan beginnen met vliegen.

Piper Archer

Piper Archer + mooie berg richting het noorden
Panorama. Sabena Ramp

Het was vandaag eindelijk ook weer wat warmer hier. Geloof dat de temperaturen rond de 20-22 graden lagen. Heerlijk. Na school dus maar eens tijd voor een duik in het zwembad. Was prima te doen.

Zwembad vanmorgen om half 9

Zwembad vanmorgen om half 9
Panorama. Het huis wat links in het verlengde van het pad ligt is ons huis.

Na het zwemmen even gauw met onze GMC Jimmy (4,3 liter V6 hahaha) naar de internetboer gereden 15 min verderop. We hebben nu eindelijk internet in ons huis!

GMC Jimmy

GMC Jimmy

GMC Jimmy

Vanavond weer bij Mathijs, Niels, Giel, en Timo gegeten.
Morgen weer een dag groundschool (van 9 tot 6 staat op de planning). Gelukkig wel de een na laatste. Wordt wel eens tijd om te gaan vliegen...

1 opmerking: