Sperrtopf Antennes te koop

donderdag 2 december 2010

Groundschool dag 4

Dag 4 zit er weer op. Even een wat kortere blog.
Vandaag weer een lange dag op school. Opnieuw om 9 uur met het CAE busje naar school. Weer wat theorieles gehad van een van de vele instructeurs. Ook een lekkere lange lunchpauze van 2 uur dit keer. In die tijd hebben we mooi even boodschappen kunnen doen. In de middag voornamelijk gesproken over het roostersysteem wat CAE gebruikt. Heeft wel een uitleg nodig. Is niet het meest eenvoudige systeem...
Na school zouden we weer met het busje naar The Springs (ons appartementencomplex) gebracht worden, maar het busje was andere studenten aan het wegbrengen naar overal en nergens. Na een half uur wachten ben ik maar meegelift met iemand en heb ik onze auto opgehaald om anderen op te halen. Nog even langs de Walmart om boodschappen te doen voor het avondeten. We hebben rijst met een mix van groente en rundvlees, en ijs na gehad. Was erg goed binnen te houden!

Verder niet zo heel veel bijzonders vandaag eigenlijk... Morgen de laatste dag groundschool. Hopelijk beginnen we maandag gelijk met vliegen!

1 opmerking:

  1. Mooie auto is het, die Jimmy! Gaan jullie dit weekend nog naar de Grand Canyon? Succes vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen