Sperrtopf Antennes te koop

vrijdag 3 december 2010

Laatste dag groundschool

Hoppa. Groundschool zit er op! Over 2 weekjes nog een klein testje met open boek. Stelt niet veel voor schijnt... Vanmorgen eerst een briefing gehad van de Mesa Police Department. Een uitleg wat wel en echt niet kan hier. Voor sommige dingen kun je makkelijk een jaar de gevangenis in. Beetje oppassen dus... Hele aardige kerel trouwens, die detective.
In de lunchpauze ff naar huis gegaan en daar wat gegeten en geskyped met het thuisfront. Daarna weer gauw terug naar school en nog een paar uurtjes les gehad. O.a. over het airspace hier. In de klas op m'n mobiel nog ff het vliegrooster bekeken en jawel.....  ZATERDAG EN ZONDAG VLIEGEN!!!
Eindelijk!! Zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur, en zondag van 06.30 tot 09.00 uur. Dat wordt wel zuur, opstaan om 4 uur... Maarja, hoort erbij. Heb er heel veel zin in!

Vanavond dan maar eindelijk eens bij Arby's gegeten! Smaakte precies zoals vroeger! Zit nu weer ff op m'n kamer. Ga nog even wat checklisten stampen en dingetjes doornemen voor morgen. Vanavond om 11 uur staat er nog een duik in de hot tub op mijn planning.
Volgende update morgenmiddag na m'n vlucht!

1 opmerking:

  1. Die Grand Canyon wacht wel. Ligt er over 1000 jaar ook nog wel. Vliegen is leuker! Veel plezier dus!
    R&J

    BeantwoordenVerwijderen